Радио Жега

Любими

Описание:

Радио Жега е ретро поп-фолк радиостанция, излъчваща се от Свищов. Станцията предлага истински песни от 90-те, ерата на касетите и магнетофоните. Тук ще чуете стари песни от Сърбия, Македония, България и балкански балади. Станцията е обичана от поколения слушатели, които търсят автентичния звук на миналите години. Радио Жега е идеалният избор за всички, които искат да се потопят в спомените от младостта си и да се насладят на най-доброто от ретро поп-фолк музиката.

Изпращайте поздравления чрез SMS или на живо на телефон 0884 16 00 11 всяка сряда, петък и събота от 20:00 до 22:00 часа. Станцията предлага възможността да слушате и поздравите своите любими хора с любими песни на живо. Прекарайте незабравими вечери с Радио Жега, като се наслаждавате на любимите си песни и балади, които ще ви върнат назад в годините.

Стартиране: 2014 година

Страната: България

Контакт

Коментари

 • Митко
  На мен радиото много си ми харесва , аз слушам само заради сръбските песни защото са много сносни, не ми харесват бг чалгиите ко те не преобладават така че е добре !
 • Константин Илиев
  Радиото е хубаво ,но човека който се прави на водещ не става…
 • Vanya Georgiewa
  Хубава музика , но наистина водещия е по-скоро за някое комично предаване от колкото за предаване с поздрави , шегите му и поздравите са еднотипни всеки път когато слушаме !
 • Недялко Терзиев
  Музиката за маса, идеална , водещия ако го сменят още повече ще го слушам …
 • Жоро 789
  Хубаво радио , но понякога водещия малко се лигави в повече , иначе музиката особено сръбската е супер !