DMCA

Закон за авторските права в цифровото хилядолетие Online-radio-bg.com.

Нашата цел е да направим радиото по-удобно и достъпно. Стремим се да уважаваме и защитаваме законните права на притежателите на авторски права.

Online-radio-bg.com е творчески проект, предназначен да предостави на любимите слушатели най-добрата радио директория в България.

Проектът Online-radio-bg.com не е собственик на стрийминг медия, ние не публикуваме и не съхраняваме поточно съдържание. Всички вградени потоци са публично достъпни в Интернет.  Авторските права или собствеността върху която и да е радиостанция остават в разпространителя. Където е възможно, са изброени официалните уебсайтове на радиостанции, за които ние не носим отговорност за съдържанието.

Ние поддържаме DMCA протокола и следователно признаваме правото на собствениците да поискат премахването на съдържанието.

Ако сте притежател на авторските права на информация, публикувана в нашия проект или радиопредаване, ние ще премахнем всяка информация по ваше искане, ако сте против публикуването й на нашия уебсайт.

Ако искате да подадете заявка за премахване на съдържанието, моля, попълнете приложимия DMCA-формуляр:

  • Електронен или физически подпис на собственика на произведението, защитено с авторски права (или упълномощено лице)
  • Описание на защитеното с авторски права произведение, включително URL адреса, където е налице това нарушаващо съдържание, или копие от него
  • Вашите данни за контакт: имейл адрес, телефон и адрес
  • Декларация в „добросъвестна вяра“, че произведението не е разрешено от собственика на авторските права
  • Декларация от вас, човек, който изпраща известие за сваляне, че информацията, която изпращате в известието (по-горе информация), е точна и че сте или притежател на авторските права, или сте упълномощени да действате от името на притежателя на авторските права.

Имейл адресът за връзка с нас е info@online-radio-bg.com.