За нас

Добре дошли в нашия уебсайт Online-radio-bg.com. Потребителите ни имат възможност да слушат над 100 различни радиостанции в България напълно безплатно и без да се нуждаят от регистрация. Класифицирахме всички станции по жанр и град. Можете също да намерите любимата си станция, като използвате лентата за търсене. Ние наблюдаваме уместността на съдържащата се в него информация и работим за подобряване на функционалността на този уебсайт. Можете да добавите вашата радиостанция към нашия каталог, като просто подадете заявление. Нашите администратори ще разгледат вашето предложение и ще публикуват вашата радиостанция в съответния раздел на нашата страница. Колкото повече информация ни предоставяте, толкова по-добре.

Защо можете да ни се доверите?

  • Създаването и развитието на този сайт и свързаните с него проекти в други страни по света се извършва от екип от 20 квалифицирани специалисти от централната част на Европа.
  • Нашият екип има повече от 5 години опит в тази област. През това време проучихме и публикувахме информация за повече от 15 000 радиостанции от 20 страни по света.
  • Повече от 350 000 потребители използват нашите сайтове всеки ден.
  • Продължаваме да усъвършенстваме нашите каталози, разпространяваме станции в най-удобната за употреба форма и ги допълваме с нови данни. Информацията, която публикуваме на страниците на портала, се проверява внимателно спрямо публикуваните данни на официалните уебсайтове на радиостанциите. Когато самите собственици на радиостанциите ни предоставят липсващите данни, ние ги използваме, за да създадем качествен уебсайт. Опитваме се да наблюдаваме редовно уместността на съдържанието и да го променяме, ако е необходимо.

Предимства на Online-radio-bg.com:

  • Нашият ресурс ви позволява да слушате радио онлайн безплатно в добро качество.
  • Радио каталогът Online-radio-bg.com съдържа стотици популярни радиостанции в България и чужбина.
  • Имаме свой собствен рейтинг, който се основава на сортирането на радиостанциите по нивото на интерес към тях от интернет потребители. За да го видите - просто отидете на страницата -  радио.
  • Можете да търсите радиостанции и градове по целия сайт. За целта използвайте формуляра в горната част на всяка страница. Въведете заглавието със или без думата "радио". За да търсите отделни станции или канали, може да се наложи да въведете името с латински букви.
  • Използвайки менюто, можете да изберете някой от жанровете на радиостанциите, държава или град на излъчване.
  • Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията и информацията за контакт възможно най-подходящи, а също така наблюдаваме работата на потоците. Ако откриете счупен поток или остаряла информация, моля, уведомете ни на страницата за контакт. Въведете името на радиостанцията или адреса на страницата в полето „съобщение“ и посочете неточността или проблема.

Ако не сте намерили радиостанция или искате да добавите собствено радио, използвайте специалния формуляр и попълнете съответните полета.