Помощ

  1. Какво ви е необходимо, за да слушате радиостанциите?

Нуждаете се от стабилна интернет връзка. Това може да бъде: wi-fi, мобилна интернет технология 3G / 4G / 5G или кабелна връзка. За висококачествено прослушване скоростта на интернет, връзката по правило трябва да бъде поне 1-2 Mbps. Когато използвате мобилен интернет, имайте предвид, че непрекъснатото слушане на онлайн радио с качество на потока от 128 kbps консумира около 1,3 GB интернет трафик на ден.

  1. Какво да правите, ако радиостанцията не работи?

Струва си да се помни, че повечето радиостанции периодично извършват техническа работа за кратко време, за да подобрят качеството на излъчване или покритие. Това не се случва ежедневно, но от време на време може да доведе до прекъсване на излъчването. Също така можете да следвате независими стъпки, които могат да помогнат за решаването на проблема:

  • за някои потоци трябва да изчакате 10-15 секунди, докато се заредят напълно;
  • уверете се, че на вашето устройство е зададено необходимото ниво на звука;
  • опитайте да презаредите страницата и да стартирате плейъра отново;
  • уверете се, че вашата интернет връзка е стабилна;
  • изчистете кеша и рестартирайте браузъра;
  • уверете се, че имате инсталирана най-новата версия на вашия браузър (актуализирайте, ако е необходимо).

Ако горните стъпки не са разрешили проблема, можете да изпратите заявка до формуляра за обратна връзка, като посочите в съобщението името на радиостанцията и проблема, пред който сте изправени. Ще се опитаме да разрешим ситуацията възможно най-скоро.